Leírás
Összetétele: 100% strucchús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 90% nyersprotein, 6,5% nyerzsír, 0,3% nyersrost, 5,2% nyershamu
Kiszerelés: 40 g
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!
Legyél Zero Waste gazdi, váltsd vissza a kiürült üveget!
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.