Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor

6 490 Ft14 990 Ft

Magas biohasznosulású teljes, nem zsírtalanított zöldkagylópor 2,8 – 3,6% közötti glükozaminoglikán (GAG) tartalommal kutyáknak és cicáknak. Az ízületek, porcok, inak természetes támogatója, akár már kölyökkortól!

Törlés

Leírás

Az ízületek, porcok, inak remek támogatója. Fejlődésben lévő kölyökkutyák és cicák ízületeinek védelmére, valamint idős, illetve ízületi problémákkal küzdő kutyák, macskák étrendjében nagyon fontos kiegészítő.

A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. Az általunk forgalmazott zöldkagylópor Új-Zéland déli részéről, Marlborough Sounds-ról származik.

A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét. A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni. A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását, valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is.

A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül.

FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporokat az árak mellett ellenőrizd a minőséget is. Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb.

Tipp a Farkaskonyhából: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma ~ 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínűséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék.

A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma gyártásonként változó, de mindig 2-3% körül van.  (jelenlegi készlet GAG tartalma: 3,6%!!)

Napi ajánlott mennyiség:  0,5 –  1 gramm / 10 ttkg   (1 mérőkanál  ≈  5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés:

125 g, 200 g, 400 g

Gyártó

Farkaskonyha

Termékkategória

Alga- és kagylóporok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük