Herbalvet Gyógyhatású gombakivonat – Allergia

8 990 Ft

Az allergia hazai gyártású készitmény Reishi és mandula gomba bio (organic) folyékony gombakivonat amely két oldalról segíti az allergiás és gyulladásos tünetek enyhítését és az immunredszer hatékony támogatója.

Cikkszám: HEVE03 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az allergia hazai gyártású készitmény Reishi és mandula gomba bio (organic) folyékony gombakivonat amely két oldalról segíti az allergiás és gyulladásos tünetek enyhítését és az immunredszer hatékony támogatója.

Az allergiák hátterében az immunrendszer hibás és túlzott működése áll, ami hisztamin felszaporodást és idült gyulladást okoz a szervezetben. Leggyakrabban a külső környezetből rendszeresen érkező ún. allergének okozzák.

A mandulagomba erős Immunmoduláns és antioxidáns hatása révén csökkenti a hisztamin felszabadulását, a reishi gomba is tartalmaz természetes növényi szteroidokat amelyek szintén fékezik az allergiás reakciókat. Mindkét gomba béta glukán tartalma az immunrendszer “kordában tartásának” is komoly segítője. Többszáz hatóanyagot tudtak eddig megkülönböztetni a gombákban ( a reishi 400 fölött jár) amivel nehezen megállapitható akár szubklinikai tápanyaghiányok kezelése is megoldódik úgymint ásványi anyagok, nyomelemek, egyes aminósavak, vitaminok B-vitaminok mint folsav, biotin, niacin, D-vitamin, E-vitamin.

Egymás hatását erősitve fejtik ki hatásukat.

Az egyre gyakoribb allergiás reakciók hátterében különféle okok szerepelnek. Leggyakrabban külső élősködők, bolhák okoznak allergiás bőrgyulladást, ez esetben természetesen hatékony  bolhaírtó vagy riasztó kezelés az első teendő. Sőt, addig tovább sem lépünk, mig ez a kérdés nincs megoldva.

Az allergiák másik nagy csoportját az eleség, az etetett tápok okozzák. Ebben az esetben a helyes diéta megválasztása döntő fontosságú, de a kialakult tünetek visszaszorítása érdekében szakszerű kezelést is kell alkalmazni. Szerintünk az immunrendszert nem elnyomni, hanem támogatni kell – hosszútávon bizonyosan.

A harmadik csoport az ún egyedi érzékenységek csoportja, ahol nem a sok-sok alkalommal  ismételt allergén hatás váltja ki a reakciót, hanem akár egyetlen alkalom is túlzó immunreakciót vált ki, amely más egyedeken általában nem okoz semmiféle elváltozást. ismételt esetben akár fatális ún anaphilaxias shock is kialakulhat. Ez esetben is az immunrendszer túlzó hibás válaszreakciója az alapvető ok.

Mindhárom csoport esetében közös megközelítés az allergiát okozó ágensek kerülése és az immunrendszer befolyásolása. Ezt rövidtávon az immunrendszer blokkolásával érjük el – szteroidok, ám hosszútávon az immunrendszert támognunk kell. Meggyőződésünk szerint erre a célra tökéletesen megfelel ez a táplalékkiegészíto készitmény amely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz.

Összetevők

bio Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill )
bio szárított Reishi gomba (Ganoderma lucidum): 0,06 g/ml
Glicerin: 0,9 g/ml

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (3 ml)

Mandula gomba kivonat: 0,09 g, 69 % poliszacharid tartalommal: 0,06 g
Ganoderma lucidum kivonat: 0,09 g, 31 % poliszacharid tartalommal: 0,03 g
Összesen: 0,09 g / 3 ml

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tápanyagértékek100 ml

Energiatartalom (kj/kcal)    1642,6 / 392,6

Zsír (g)  0,11

Telített zsírsavak (g)   0,06

Szénhidrát (g)97,8

  • ebből cukor (g)   0,69

Fehérje (g)   < 0,1

Konyhasó (g)   < 0,1

További információk

Termékkategória

Gombakivonatok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Herbalvet Gyógyhatású gombakivonat – Allergia” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük