Leírás
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Összetétele: 100% Új-Zélandi zöldkagyló , fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: nyersfehérje 69,3%, nyerszsír 9,6%, nyershamu 5,8%, nedvesség 4,98%
Kiszerelés: 40 g
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.